top of page
pexels-mikhail-nilov-6740526_edited.jpg
Nieuwe Logo Way to cool transparante achtergrond.png

HOE HET WERKT

De maaltijden van Way To Cool zijn verkrijgbaar bij Vineyard Express. Je bestelt ze gemakkelijk via de webshop. Het Way To Cool assortiment bestaat uit 11 verschillende maaltijden van hoge kwaliteit met genoeg vegan en vegetarische opties!  De maaltijden kun je minimaal 10 weken in de vriezer bewaren.  Je hoeft de maaltijden enkel nog zelf even op te warmen. 

De magnetron is de snelste en gemakkelijkste manier. Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm jouw maaltijd in 6,5-8 minuten op 850 WATT.  Controleer altijd even of de maaltijd goed verhit is. Eet smakelijk! 

OVER WAY TO COOL

Naturally cool food. Dat is wat wij bieden. Vers koken en invriezen is verser dan ‘vers’.  Genieten van een gezonde kwaliteitsmaaltijd hoeft niet moeilijk te zijn.

 

Way To Cool maakt goed, gezond  en verantwoord geproduceerd voedsel toegankelijk en gemakkelijk. Allemaal met goede producten gemaakt en een duurzame verpakking en toewijding aan voeding en smaak, zal jouw maaltijd je tevreden achterlaten en je genoeg energie geven om je dag te rocken! Keep your head cool & your heart warm.

  • White Instagram Icon
_DSC9528 small.jpg
bottom of page