top of page
© Marina Kemp - Vineyard - food&drinks 0

OVER VINEYARD EXPRESS

Vineyard Express is een leveringsservice voor goed eten voor de zakelijke markt. De verwachting is dat thuiswerken (deels) blijft en om die reden moeten veel bedrijven het zonder bedrijfskantine doen. Tegelijkertijd is de vraag naar goed & gezond eten groter dan ooit tevoren. Vineyard Express biedt daarvoor een oplossing. Verse, goede, lokale producten - bereid door vakmensen in onze productiekeuken op Lage Weide - afgeleverd in disposables op locatie. Precies op tijd voor jouw meeting of lunch. 


Vineyard Express biedt ook een service voor andere bedrijven door het maken van halffabricaat producten die op locatie worden 'afgemaakt'.

HOE WERKT HET

Werk je in Utrecht op Lage Weide, De Wetering, Werkspoorkwartier, Haarrijn, Overvecht, Oudenrijn, Kanaleneiland of Papendorp, bestel dan eenvoudig via onze webshop!

 

Bestellingen met een orderbedrag van minimaal € 35,- bezorgen wij doordeweeks van 10.00 tot 17.00 uur. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het bezorggebied en variëren van € 3,95 tot € 5,95. Bestellingen dienen 24 uur van tevoren gedaan te zijn via deze website. Bestel je graag op rekening? Neem dan contact met ons op.

 

Bestel je meteen een maaltijd mee voor 's avonds? Maaltijden worden koud of diepgevroren meegeleverd zodat je die alleen nog maar hoeft op te warmen! Zo blijven alle voedingswaarden en smaken optimaal behouden.

Verse broodjes
bottom of page